Agjentë profesionistë

Agjentët janë gjithmonë të gatshëm për të ndihmuar.

Ne kujdesemi për punëtorët

Ne kujdesemi për kushtet tuaja të punës

100% kënaqësi

Klientët tanë janë të kënaqur me shërbimet tona.

Lexoni fakte interesante

Utjecaj stranih radnika na sezonski rad

Utjecaj stranih radnika na sezonski rad

Sezonski rad predstavlja važan segment tržišta rada u Hrvatskoj, a zapošljavanje stranih radnika može imati…

Koje su mi prednosti zapošljavanja stranog radnika? Imam li rizik?

Koje su mi prednosti zapošljavanja stranog radnika? Imam li rizik?

U današnjem globalnom društvu, zapošljavanje stranih radnika postaje sve češće i korisnije za tvrtke koje…

Istraživanje beneficija zapošljavanja stranih radnika – Zašto i kako?

Istraživanje beneficija zapošljavanja stranih radnika – Zašto i kako?

U današnjem globaliziranom svijetu, sve je više tvrtki koje se odlučuju za zapošljavanje stranih radnika…

Ne bashkëpunojmë me disa vende

Ukraine

Nepal

India

Uzbekistan

Vietnam

Philippines

Punësimi i punëtorëve të huaj | Mirë se vini në jobhunter.hr

Ne ju ndihmojmë të gjeni një punëtor!

Punësimi i punëtorëve të huaj – marrja e një vendimi për punësimin nuk është kurrë e lehtë. Një periudhë më e shkurtër pa rrezik shërben për t’u siguruar që keni marrë vendimin e duhur përpara punësimit të përhershëm. Këtë model e quajmë “Detyrë në punësim”.

Kemi parë se çelësi i bashkëpunimit të suksesshëm është kontakti i vazhdueshëm, i cili ju mundëson të kërkoni ndihmë për çdo segment të procesit të punës dhe përshtatjes së punëtorëve, dhe ne ta çojmë shërbimin në një nivel edhe më të lartë. Ekipi ynë i kënaqësisë së klientit garanton pikërisht këtë.

Play Video
Punësimi i punëtorëve të huaj

Po kërkoni punëtorë që nuk janë të listuar?

Nëse keni nevoja specifike për punë, mos ngurroni të na kontaktoni!

Ne ofrojmë cilësinë më të mirë.

Punësimi i punëtorëve të huaj - Si punojmë?

Ne ju ndihmojmë të rriteni.

Ne kujdesemi për klientët tanë dhe nuk duam që ju të privoheni në asnjë rast!

01

Përzgjedhja

Për t’ju ofruar një fuqi punëtore cilësore dhe të kualifikuar, ne përzgjedhim kandidatët përmes një procesi intervistash të detajuara. Për pozicione të caktuara kryejmë edhe testime kualifikimi në qendra testimi si dhe testim psikologjik. Pasi të gjejmë punëtorin “e duhur”, mund të fillojmë procesin e sjelljes së punëtorëve në Republikën e Kroacisë.

02

Marrja e lejeve

Në procesin e sjelljes së punëtorëve nuk kemi asnjë ndikim në disa gjëra. Institucionet kompetente si Shërbimi Kroat i Punësimit, Ministria e Brendshme dhe Ministria e Punëve të Jashtme janë përgjegjëse për shumicën e hapave që lidhen me marrjen e dokumentacionit dhe lejeve të nevojshme për të huajt për të qëndruar dhe punuar në Republikën e Kroacisë.

03

Përgatitja për mbërritje

Hapat e fundit shërbejnë për orientimin e punëtorëve dhe detyrime të tjera pas mbërritjes në Kroaci. Ky hap përfshin një fluturim për në Kroaci, regjistrimin e vendbanimit, mbërritjen në akomodim dhe një ekzaminim mjekësor.

Ne ju ndihmojmë të gjeni punëtorë idealë

Ne kemi një zgjidhje ideale për ju!

PUNË SEZONALE

Kroacia është një vend i turizmit, veçanërisht i turizmit veror. Mungesa e fuqisë sonë punëtore detyroi shumë sipërmarrës kroatë t’i drejtoheshin krahut të punës së huaj. Për ju gjejmë punëtorë cilësorë në fushën e hotelierisë dhe aktiviteteve të tjera që mungojnë gjatë sezonit veror në Republikën e Kroacisë.

PUNËTORËT TË NDËRTIMIT

Kërkesa më e madhe për punëtorë në Republikën e Kroacisë gjendet në industrinë e ndërtimit. Ne gjejmë dhe rekrutojmë vetëm fuqi punëtore të kualifikuar për të gjitha llojet e punëve në ndërtim.

AGRONOMI

Në bujqësi, si themeli i çdo vendi të zhvilluar, prej vitesh ka mungesë të punëtorëve. Nga vendet e Azisë Juglindore gjejmë punëtorë të motivuar të cilët janë të gatshëm të kryejnë detyra që lidhen me bujqësinë, blegtorinë dhe industrinë ushqimore në vendin tonë.

INDUSTRIA TEKSTILE

Me ndihmën e Job Hunter, shumë prodhues kroatë të veshjeve dhe tekstileve kanë gjetur punëtorë adekuat pikërisht në fuqinë punëtore të sjellë nga vendet e treta.

A keni vendosur?

Klikoni në një nga butonat. Nëse jeni duke kërkuar për punonjës, klikoni – Për Punëdhënësit. 
Nëse jeni duke kërkuar për një punë/kompani për të punuar, klikoni – Për Punëkërkuesit.